The Green Witch

Natuur, Heidendom, Magie en Verhalen

Ontdek de magische wereld in de Zaanse polder
 
 
 

Samen in de Heksenkring

Er is een enorme diversiteit in wat er op het gebied van hekserij allemaal wordt aangeboden. Met name over de basiskennis is veel te vinden, maar de vraag naar verdieping of bredere uitleg wordt vaak niet beantwoord. Met dit boek probeer ik daar verandering in aan te brengen door naast de basis ook dieper in te gaan op de filosofie achter de handelingen en een antwoord te geven op vele waarom vragen

Want hoe zit dat nu met die Godin en God, als het eigenlijk een en dezelfde energie is die zich in alles en iedereen bevindt? Wat is het nut van een cirkel en wat doen die Elementen er nu eigenlijk bij? Wanneer gebruik je magie en moet je per se elke dag iets hekserigs doen? Maakt het uit of je de Keltische of Noorse benamingen gebruikt? Kun je hekserij combineren met het Christendom of met Druidisme of is dat enorm taboe? Waarom moet iets met de klok mee worden gedaan en hoe zit dat met in je blootje rondhuppelen? Antwoorden op deze en andere vragen kun je in dit moderne 'heksenboek' terugvinden.

Je kunt Samen in de Heksenkring zien als een handboek, een naslagwerk of een werkboek, maar ook een boek welke op een duidelijke manier laat zien hoe je alles in je dagelijks leven kunt toepassen. Door zelf aan het werk te gaan met het aangeboden materiaal en te spelen met jouw eigen creativiteit kun je hekserij tot iets van jouzelf maken. Het laat zien wat de mogelijkheden zijn van het gebruik van hekserij en leert je er op een veilige en respectvolle manier mee omgaan. Het leert je om je eigen ethiek onder de loep te leggen en die als leidraad te gebruiken bij je magisch werk.
Samen in de Heksenkring geeft je een leidraad om je eigen pad in hekserij te vinden, een weg naar harmonie, in natuur, magie en jezelf.

Dit boek is in zo'n beetje elke boekenwinkel verkrijgbaar

ISBN 978-90-6378-990-9
Prijs: 19,90 Euro